Zo gaf ik mijn eettafel een snelle make-over

Laatst kwam ik al scrollend door Pinterest een foto tegen van een tafel met hairpin poten. Mijn eigen eettafel is nog hartstikke goed, maar een beetje saai was hij wel. Ik ben gaan zoeken op internet en vond een betaalbaar set poten en heb ze besteld. Hiermee gaf ik mijn eettafel een snelle make-over!

Hairpin tafelpootHairpin tafelpoot

De hairpin poten komen oorspronkelijk uit Amerika, maar het ontwerp werd al snel
overgenomen door Scandinavische ontwerpers waardoor je ze ook vaak in een
Scandinavisch interieur voorbij ziet komen. Het subtiele uiterlijk van de poot geeft de tafel i.p.v. de massieve houten poten een veel luchtigere uitstraling. Het blad komt nu zoveel mooier uit!

Hairpin tafelpoot

De eettafel is wel iets minder stabiel geworden, maar de zwart gecoate poten bieden de
tafel voldoende stevigheid. De poten zijn makkelijk te bevestigen omdat ze voorzien van een bevestigingsplaatje (incl. schroeven). Ik bestelde ze trouwens bij MaximaVida, hier zijn ze volgens mij het goedkoopste tot nu toe.
Zelf ben ik heel blij met het resultaat van deze snelle make-over, wat vind jij?

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, voeg mij dan toe op BloglovinInstagram & Facebook!Vicky

Een gedachte over “Zo gaf ik mijn eettafel een snelle make-over

  1. Heel leuk! En grappig, binnenkort ga ik aan de slag met een tafel in de werkruimte en ik twijfel dus tussen hairpins of stalen onderstel. Maar juist voor de stabiliteit ben ik een beetje bang met hairpins 🙈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *