Van die zomeravonden!

We hebben er al even van mogen genieten, warme en lange zomeravonden. Maar we
hebben er nog zoveel meer in het vooruitzicht! Is jouw tuin al zomerproof? Ik keek weer even rond op internet en vond weer leuke accessoires en een mooie trend. Kijk je mee?

Zomeravond tuinZomeravond tuinZomeravond tuinZomeravond tuinZomeravond tuin

De mooie tuintrend gaat natuurlijk over donkere schuttingen/muren in de tuin! Een mooie tegenhanger naast het gebruik van hout en groen in je tuin. Het laat zien dat je je interieur echt kunt doortrekken naar je tuin, zodat het een geheel wordt. Wat vind jij van deze trend?

Zomeravond tuin

Bij de webshops van Sterrenhoudt, Wonen met Lef, Deens en Zink en Zo vond ik musthaves voor in de tuin!

Er zijn al verschillende hangstoelen voorbij gekomen, maar deze is toch echt een plaatje hè? Het bamboe droogrek is niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens hartstikke handig. Zonnen doe je in stijl op dit leuke zwart-wit buitenkleed en onder deze hippe,
gestreepte parasol. De tuin kleed je aan met deze mooie legergroene of houten lantaarn van House Doctor. Heb je nog ruimte om ergens wat op te hangen? Kies dan voor deze
zinken plantenhangers of metalen huisjes. Aan de mannen is ook gedacht, wat vind jij van deze stoere barbecue? Gemaakt van een omgebouwd olievat! Klaar met eten? Kruimels veeg je zo van tafel met dit handige setje van veger en blik.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, voeg mij dan toe op BloglovinInstagram & Facebook!Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *