In huis bij Stijl Habitat: Okergoud

Na vijf jaar witte muren in de woonkamer ben ik nu toch ook zelf gezwicht!
Ik raad iedereen altijd aan om een kleur in je interieur te gebruiken (oké altijd
naturelkleuren, daar raak ik niet snel op uit gekeken), maar zelf waren mijn muren altijd spierwit. Totdat ik de kans kreeg om via Flexa de kleur Okergoud uit te proberen!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik koos ervoor om op een lange muur een lambrisering aan te brengen en wat vind ik het resultaat gaaf! Een vriendin zei:  “Je ziet het wel maar het is niet te aanwezig. Precies goed” en daarin heeft ze helemaal gelijk. Ik weet het zeker, dit gaat mij niet snel vervelen.

Ook in combinatie met de kleur van mijn bank geeft het een mooi geheel, binnenkort nog wat nieuwe kussens aanschaffen in donkergrijs en pastelroze en het plaatje is compleet. Nu kan het najaar echt beginnen: ik ben klaar voor gezellige dagen in huis!
Fijne zondagavond allemaal!

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, voeg mij dan toe op Bloglovin!Vicky

3 gedachten over “In huis bij Stijl Habitat: Okergoud

    1. Hallo Claudia, deze heb ik (volgens mij in 2014) gekocht bij Hema op de kerstafdeling. Ik weet niet of ze nog saleproducten hebben van de kerst, anders hebben ze misschien nog wel zoiets soortgelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *