Slaapkamer make-over

Tijdens de verhuizing afgelopen jaar, kreeg de slaapkamer snel een likje verf. Maar hoe meer de benedenverdieping naar stijl werd aangepakt, des te meer de bovenverdieping mij tegen begon te staan. Het paste zo niet bij de stijl van beneden dat ik vond dat dit moest veranderen. Het eerste project werd de slaapkamer make-over.

Slaapkamer make-overSlaapkamer make-overSlaapkamer make-overSlaapkamer make-overSlaapkamer make-overSlaapkamer make-overSlaapkamer make-over

Ik heb meteen alles aangepakt: behang verwijderd, plafond geverfd, nieuwe vloer erin en verwarmingsbuizen weggewerkt achter een houten wandje. Ik heb gekozen voor een
rustige basis van hout, wit en zwart. Hierdoor komen accessoires goed tot hun recht en aangezien ik wel houd van afwisselen is dit een goede keuze!

Tegen de houten wand wilde ik graag twee nachtlampjes. Ik vond de perfecte sobere maar ook stoere wandlampjes bij Eyoba. De kabels zijn mooi weggewerkt (hulde aan handige ooms) waardoor het wandje een hotelkamersfeertje heeft gekregen. De lampjes matchen trouwens perfect met de kleur op de muur.

Slaapkamer make-over

Het leukste deel van het project is natuurlijk het inrichten. Via fotocadeau.nl bestelde ik twee wandkleden en een textielposter, je kunt zelf foto’s aanleveren dus ik zocht mooie
afbeeldingen op Pinterest en bewerkte deze in Photoshop. Binnen een paar dagen werden ze al geleverd en wat zien ze er goed uit! Ze maken de slaapkamer helemaal af!

Slaapkamer make-over
Slaapkamer make-over

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Eyoba en fotocadeau.nl.
Bij Eyoba hebben ze verschillende meubels en accessoires om jouw slaapkamer een make-over te geven, maar ook hebben ze een groot assortiment van eetkamerstoelen tot een mooie design eettafel.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, voeg mij dan toe op BloglovinInstagram & Facebook!Vicky

4 gedachten over “Slaapkamer make-over

    1. Hallo Eline, ik heb eerst twee dwarslatten op de muur bevestigd. Daarna de planken (al door de helft laten zagen bij de bouwmarkt) één voor één vastgeschroefd aan de latten. Als je met z’n tweeën bent, is het een redelijk makkelijke klus! Succes :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *