Met een nieuwe kleur het najaar in!

Afgelopen zomervakantie gaf ik het eerste muurtje in mijn woonkamer een kleur.
Alles was nog wit, maar nadat ik bij Sissy Boy Homeland een kussen kocht met de kleuren terra, oudroze en vergrijsd blauw was ik om: de muur achter het tv-meubel zou een rood/roze kleur krijgen. Al vind ik de kleur nog lastig te omschrijven hoor: is het terra, paprika of baksteen?

Karwei verf

In de zomer is de kleur mooi te combineren met zwart en wit, het geeft de woonkamer een frisse uitstraling. Maar bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe accessoires, die de gure herfstmaanden wat warmte gaan geven! Toen ik een mailtje ontving van Deens met
nieuwe producten zag ik dan ook wat kleuren die perfect matchen bij mijn muurtje.

Terra accessoires

1 Kelim vloerkussen 2 Kussenhoes 3 Clutch 4 Vloerkleed 5 Vloerkleed 6 Decoratie hanger
7 Bloempot 8 Plantenbak 9 Vaas 10 Plaid

Wat een mooie accessoires zijn het hè, hier komt zeker iets van op mijn Sinterklaaslijstje! Doordat de kleuren iets verschillen van elkaar, wordt het geen overheersend en
saai geheel. Ik combineer de kleur graag met een vergrijsde blauwtint. Wat vinden jullie van deze combinatie? Of zou jij het juist met een heel andere kleur combineren?

Mocht je geïnteresseerd zijn in de kleur op mijn muur, deze is van Karwei en de kleurcode is IG PS-1064.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, voeg mij dan toe op BloglovinInstagram & Facebook!Vicky

Een gedachte over “Met een nieuwe kleur het najaar in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *