Mijn nieuwe huis deel 2: de hal

Hoiii, hier ben ik weer! Zoals beloofd zou ik jullie een tour geven door mijn nieuwe huis. In december liet ik mijn slaapkamer zien. Maar vandaag staat deel 2 van de huistour online: de hal.

Hal Stijl Habitat

De hal is een smalle ruimte, maar door gebruik te maken van wit, zwart en koper heeft het toch een lichte en warme uitstraling gekregen.
De eerste aankoop voor de hal was de vloer, deze vinylvloer (Almeria) met Portugees
tegelmotief vond ik bij Leen Bakker. Grappig detail: ik heb al een aantal keren gehoord dat mensen denken dat het een echte tegelvloer is aangezien sommige tegels een oude
uitstraling hebben!

Hal Stijl HabitatHal Stijl Habitat

De muren heb ik met opzet wit gelaten om de ruimte niet te druk te maken, de vloer zorgt in de hal al voor genoeg sfeer. De aankleding wilde ik rustig laten, ik heb er voor gekozen om een klein bankje in de hal te plaatsen. Hierop wissel ik geregeld van accessoires. Aan de wand hangen twee lampen die ik vond bij Kwantum. Ik had deze al eerder gezien bij House Doctor, alleen een stuk prijziger. Aan het plafond hing een tijd geen lamp,
totdat ik tegen deze leukerd van Senza aanliep! Het is een klein peer lampje in koperkleur en de gaatjes in de lamp zorgen voor een mooi kleureffect op de muur.

Hal Stijl Habitat

Omdat er voor de kapstok niet veel ruimte is, heb ik gekozen om aan de muur bij de trap een kleine kapstok aan de muur te bevestigen, deze is van het merk Woood en vond ik bij VT Wonen. In deze collectie (Meert) vind je ook leuke wandplankjes van hetzelfde metaal.

Hal Stijl Habitat

Naast de kapstok bevindt zich een klein opbergkastje, het houten deurknopje heb ik
vervangen door een leren handgreepje van Olive & Mint waardoor het nu goed past bij de zwarte kapstok en zwarte lampjes aan de wand.

Hal Stijl Habitat

De aankleding van de hal is eigenlijk redelijk low budget maar bij binnenkomst voel je meteen welke sfeer het huis uitstraalt: mensen voelen zich welkom en dat is hoe een hal moet aanvoelen! Project geslaagd :-).

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, voeg mij dan toe op BloglovinInstagram & Facebook!Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *