Instaswap *Summeredition*

Dit jaar doe ik voor het eerst mee met Instaswap! Als je nu denkt: “Watttt?”, ik leg het even uit:

Instaswap

Voor hen die nog nooit aan een swap meededen, een swap is een “uitwisseling”. Je wisselt aardigheidjes uit met iemand anders. Zo simpel is het. Je maakt (voorkeur) of koopt een aardigheidje voor je swappartner en verstuurt dat op de aangegeven datum met de post. Van alle deelnemers verwachten we foto’s op Instagram zodat er in die periode alleen maar happypost op IG te zien zullen zijn. Spreading some love zeg maar.
Je krijgt door Lynda (de oprichtster) een Nederlandse of Internationale mede-IG’er toegewezen en op zijn of haar IG-account ga je kijken naar hobby’s en interesses. Het budget van je brievenbuskado bepaal je zelf, het gaat niet om de kwantiteit maar om kwaliteit :-).

Ikzelf heb er ontzettend veel zin in! Ik ben benieuwd wie ik krijg toegewezen, maar ik ben ook wel een beetje benieuwd aan wie ik een stijlpakket mag verloten!! Want ondertussen hebben er naast mij, nog veel meer sponsoren zich gemeld voor Instaswap. Dus er worden ook nog vele leuke prijzen verloot naast je brievenbuskado!

Heb jij je al aangemeld? Dit kan nog t/m 11 maart via de site van Instaswap! Vermeld daarbij wel je Instagramnaam, naam, huisadres en of je met een internationale Instagrammer zou willen swappen!

Instaswap1

Dit zijn nog wat leuke creaties van afgelopen jaar!

Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *