Hippe piratenkamer

Een kinderkamer inrichten is natuurlijk hartstikke leuk om te doen, maar het een speelse en toch ook hippe look geven is niet altijd makkelijk.
Vandaag laat ik je zien hoe ik een stoere jongenskamer met piratenthema stijl!

Piratenkamer, kinderkamer, zwart, wit
Een goede basis is voor deze slaapkamer heel belangrijk, ga op zoek naar een bed dat meteen de kamer een statement geeft! Bij OTTO vond ik deze coole piratenhoogslaper (met glijbaan!) en vanuit deze hoogslaper ben ik verder gaan kijken naar bijpassende
accessoires. Om het geheel niet te koel te maken, voeg ik de kleuren lichtgrijs, oker en bruin toe.

Op de wand breng ik een behang aan met een subtiele golvenprint in de kleuren lichtgrijs en wit en schilder ik een baan in de kleur oker. De kleur oker geeft de kamer dat beetje warmte!

Op de muur hang ik schuin boven het bed een nachtlampje van hout in de vorm van een wolk en een vlag voor the coolest kid in town.

Het beddengoed zorgt er ’s avonds voor dat ieder kind met plezier naar bed gaat, wie wil er nu niet als een piraat gaan slapen?

Ga bij een kinderkamer voor voldoende opbergmogelijkheden. Dit hoeft niet perse een kast te zijn, ik kies voor leuke zwart-wittte opbergmanden. Rondjes racen onder het bed door kan op deze piratenloopfiets die ik vond bij OTTO.

En ben je moe? Dan chill je even op het kussen en de zitzak die ik ook tegenkwam bij OTTO.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, voeg mij dan toe op BloglovinInstagram & Facebook!Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *