Een zondag in bed

Vandaag ben ik heerlijk buiten de deur gaan lunchen, maar hoe fijn is het ook om op
zondag binnen te cocoonen?! De boel een beetje om te gooien en met een stapel boeken en mijn favoriete Netflix series onder fris beddengoed te kruipen en de zondag in bed door te brengen.

Een zondag in bed

Een zondag in bed

Vanochtend heb ik mijn beddengoed vernieuwd, deze week ontving ik namelijk via
Dekbed Discounter een nieuw overtrek. Een heel lichtroze (bijna wit) exemplaar met een zachte fijne structuur. Kun jij ook zo genieten van fris gewassen beddengoed?

Een zondag in bed

Nu zit ik op bed, met naast mij een schaaltje paaseitjes (deze zijn trouwens to die for). Ik lees momenteel iedere dag een paar bladzijdes uit het boek van Meik Wiking. Het is
volgens mij wel een populair boek over de Deense kunst van het leven en verschillende
onderwerpen worden hierin belicht. Zo kom je bijvoorbeeld meer te weten over hoe je
hygge kunt toepassen in contact met anderen, je interieur en eten. Het is geen zware kost, maar een leuk informatief boek (vooral als je interesse hebt in de Scandinavische manier van leven).

Een zondag in bedEen zondag in bed

Ook vind ik het heerlijk om een paar Netflix afleveringen in bed te kijken, momenteel kijk ik Top of the Lake en Seven Seconds. Beiden zijn het crimi-series maar eigenlijk kijk ik van alles. Zo heb ik bijvoorbeeld Gypsy, Queen of the South, The Sinner, Suburra, Gomorra, Rita, Doctor Foster, Une Chance de Trop, Annika Bengtzon en Marcella al van mijn lijstje kunnen afstrepen. Allemaal aanraders als je het mij vraagt!
Heb jij nog goede Netflix tips voor mij?

Mocht je trouwens op zoek zijn naar een nieuwe boxspring (omdat je nu ook een zondag in bed wil doorbrengen ;-), neem dan eens een kijkje bij Dekbed Discounter. Sinds een tijdje kun je hier zelfs een boxspring leasen en de prijzen vallen mee!

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, voeg mij dan toe op BloglovinInstagram & Facebook!Vicky

Een gedachte over “Een zondag in bed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *