2017 opent nieuwe (voor)deuren

2017: het eerste volledige jaar in mijn nieuwe huis! Wat ook betekent de eerste lente in mijn nieuwe huis, de eerste zomer (met eindelijk een tuin om te genieten van een zonnetje en de BBQ). Stiekem kijk ik echt al uit naar de lente, ik heb zo’n zin om mijn tuindeuren open te gooien en te genieten van de tuin. Maar eerst moet er in de tuin nog
geklust worden, daarover later meer. Maar wat zeker ook gedaan moet worden in het voorjaar is de voordeur (laten) verven. Deze heeft echt een goede schuurbeurt en een likje verf nodig, waardoor hij er hopelijk weer als nieuw uitziet. Alleen welke kleur moet het gaan worden?

Voordeur kleur

Voordeur kleur

Voordeur kleurVoordeur kleurVoordeur kleurVoordeur kleurVoordeur kleurVoordeur kleurVoordeur kleurVoordeur kleurVoordeur kleur

De populairste kleuren voor een voordeur waren in 2016 wit, grijs, zwart, blauw, rood, geel en hout. Ik vind het mooi om van de voordeur echt een eyecatcher te maken, aangezien ik de voortuin redelijk strak wil houden. Ik dacht zelf aan mat zwart (stoer) of een mooie zachtgroene kleur (foto 11). Lichtroze zou ik ook heel mooi vinden, maar ik weet niet of ik dit wel durf :-).
Zwart of zachtgroen vormt ook weer een mooie combinatie met het grijs en groen uit de voortuin. Keuzes maken mensen… het is niet mijn sterkste kant.

Komend voorjaar laat ik jullie i.i.g. het eindresultaat zien, to be continued!

Fotocredits: 123456 7891011 12 13

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, voeg mij dan toe op BloglovinInstagram & Facebook!Vicky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *